Duran Duran concerteaza în România

Apropo.ro / 04.09.2006, 14:27
Duran Duran concerteaza în România
Formația britanica Duran Duran va susține un concert în România, pe 19 octombrie, la Sala Palatului din București, informeaza organizatorii Emag!C Entartainment. Aceștia au anunțat ca spectacolul va cuprinde hit-uri ale trupei, precum "The Reflex",

Formația britanica Duran Duran va susține un concert în România, pe 19 octombrie, la Sala Palatului din București, informeaza organizatorii Emag!C Entartainment.

Aceștia au anunțat ca spectacolul va cuprinde hit-uri ale trupei, precum „The Reflex”, „Notorious”, „Wild Boys”, „Ordinary World”, „Rio”, „Hungry Like the Wolf”, „Come Undone” „Sunrise” sau „What Happens Tomorrow”.

Exponenta a curentului new-wave alaturi de trupe precum Depeche Mode, Frankie Goes to Hollywood, Tears for Fears și New Order, Duran Duran este una dintre cele mai apreciate și longevive trupe din istoria muzicii. Are în spate o cariera de peste 25 de ani, mai mult de 70 de milioane de albume vândute în întreaga lume, 18 single-uri în topul Billboard 100 și 30 în Top 40 UK.

Formata în 1978, trupa a trecut de-a lungul timpului prin numeroase schimbari de formula, reunindu-se în 2004 în componența care a consacrat-o: Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor, Andy Taylor, Simon LeBon – pentru lansarea celui mai recent album, „Astronaut” (2004), material ce a intrat în topul UK direct pe locul al treilea. La începutul anului acesta, Duran Duran a concertat la festivitatea de decernare a premiilor Nobel, precum și în Torino, Italia, la Olimpiada de Iarna 2006.

Tot pentru luna octombrie, Emag!c Entertainment pregatește un concert susținut de formațiile Noblesse Oblige și Tetine. Acestea vor aduce scena de underground a Londrei la Amsterdam White House Cafe & Terrace, pe 28 octombrie.

(Cristina Mazilu; [email protected]) Biletele la concertul Duran Duran din 19 octombrie vor fi puse în vânzare la prețuri cuprinse între 60 și 300 lei, informeaza organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Fanii înscriși pe site-ul oficial al trupei, www.duranduran.com, vor putea cumpara în avans bilete de pe www.myticket.ro, pe baza unei parole, marți, între orele 10.00-24.00.

Biletele se pun oficial în vânzare începând de miercuri, pe site-ul www.myticket.ro, urmând ca spre sfârșitul saptamânii sa fie disponibile și în magazinele Diverta din Capitala și la Sala Palatului.

Exista cinci categorii de bilete, prețul acestora fiind de 60, 100, 150, 200 sau 300 lei, în funcție de poziția fața de scena.

Duran Duran va concerta pentru prima oara în România pe 19 octombrie, la Sala Palatului, în cadrul turneului de promovare a albumului „Astronaut”.

Cei cinci membri din formula originala a trupei au lansat în 2004 „Astronaut”. Turneul de promovare a albumului a început în 2005 și i-a adus pe Simon LeBon, Nick Rhodes, Roger Taylor, John Taylor și Andy Taylor pe aceeași scena pentru prima data dupa mai bine de doua decenii, potrivit Emag!c Entertainment.

Spectacolul de la București va cuprinde hituri precum „The Reflex”, „Notorious”, „Wild Boys”, „Ordinary World” și „Hungry Like the Wolf”.

(Ioana Chira; [email protected])
Mediafax