Durere fără margini pentru Crina Abrudan. Tragedia prin care trece

De: Cristiana Trifu / 27.12.2017, 11:25
Durere fără margini pentru Crina Abrudan. Tragedia prin care trece
Crina Abrudan a anunţat în urmă cu scurt timp pe pagina personală de Facebook moartea tatălui ei, actorul Ion Abrudan. Bărbatul a suferit un infarct luni, în prima zi de Crăciun, şi a fost dus cu elicopterul la Timişoara. Din păcate, Ion Abrudan s-a stins pe masa de operaţie.

Ion Abrudan a fost actorul Teatrului Regina Maria din Oradea. Vedeta a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni.
În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan…
A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.
Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!
***
Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară.”

Crina Abrudan s-a măritat cu Gabi Popescu după o relaţie de aproape 10 ani.