Dureros! Gabriela Cristea nu-i permite tatălui ei să-şi vadă nepoata

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:46
Dureros! Gabriela Cristea nu-i permite tatălui ei să-şi vadă nepoata
Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

Gabriela Cristea nu va fi singură la noul proiect pe care îl are, ci îl va avea alături de ea pe soţul său, muzicianul Tavi Clonda. Noul show TV, „Te iubesc de nu te vezi”, pe care Gabriela Cristea îl va prezenta la Antena Stars.

Gabriela Cristea şi tatăl ei au avut parte de câteva conflicte în urmă cu mai mulţi ani, iar de atunci, între ei doi nu mai există o relaţie.

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a spus Gabriela Cristea.