Dusterul de 150 CP, cel mai puternic model Dacia lansat vreodata

Apropo.ro / 24.08.2011, 14:20
Dusterul de 150 CP, cel mai puternic model Dacia lansat vreodata
Automobile Dacia a exportat in primele sapte luni ale acestui an trei SUV-uri Dacia Duster echipate cu un nou motor pe benzina de 2,0 litri si 150 CP.

Cele trei autoturisme sunt exponentele celui mai puternic model produs in istoria Dacia si, totodata, sunt echipate cu cel mai mare motor din istoria companiei din Mioveni.

Cele trei modele exportate reprezinta, cel mai probabil, modele de test, in conditiile in care Philippe Prevel, fostul sef al Renault Technologie Roumanie a confirmat anul trecut, intr-un interviu, posibilitatea echiparii SUV-ului Duster cu un motor mai puternic pe benzina proiectat special pentru piata rusa si cea din Orientul Mijlociu, insa nu si pentru cea din Romania.

Oficialii Dacia nu au oferit niciun comentariu cu privire la noul Duster. in prezent cea mai puternica versiune a SUV-ului fiind cea cu motor diesel de 1,5 litri si 110 CP.

In cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires de anul acesta, Renault a prezentat primele imagini cu modelul Duster destinat pietelor din America de Sud si care va fi asamblat in Brazilia, la prima vedere Renault Duster parand un „facelift” adus Daciei Duster.

Afla mai multe noutati despre Duster, numai pe zf.ro.