Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

De: Loredana Toma / 18.12.2020, 13:01
Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Există zvonuri conform cărora actorul Dwayne Johnson ar putea să fie noul personaj principal din „Predator”. Șansele sunt 50%-50% deoarece lista proiectelor în care actorul este implicat, momentan, este cam lungă.

Pe lângă filmele „Jungle Cruise”, „Red Notice”, „Black Adam”, „Hobbs & Shaw 2”, „Jumanji 4”, „The King”, „Big Trouble in Little China” și „John Henry and the Statesmen”, Johnson filmează și la seria TV „Young Rock”.

Citește și: Un actor celebru nu a avut niciodată computer sau telefon mobil

În plus, actorul își crește fetița, merge la sală de șase ori pe săptămână și mai are și un business cu tequilla, pe care l-a lansat de dragul distracției. Curiozitatea este, acum, dacă își va face timp și pentru „Predator”.

Dwayne Johnson și Arnold au multe în comun

Actorul pare că stă foarte bine la capitolul „time management”. El a declarat că Arnold a fost, dintotdeauna, eroul lui preferat așa că rămâne de văzut ce decizie va lua Johnson.

Johnson ar putea fi o alegere foarte bună pentru „Predator”, deoarece, profesional vorbind, are multe în comun cu Arnold Schwarzenegger. Înainte de a avea roluri importante în francize de acțiune, ambii actori și-au început cariera atrăgând prin fizicul impresionant, pentru ca apoi să se concentreze mai mult pe proiecte de genul celor ce pot fi urmărite împreună cu familia.

Sursa: GFR

Foto: Shutterstock