Dya lansează videoclipul piesei „Dor”

Apropo.ro / 08.04.2015, 17:00
Dya lansează videoclipul piesei
Tu ce faci când îţi este dor? Are dragostea instrucţiuni de folosire? Există vreo reţetă pentru a nu-ţi mai fi dor? Dya revine la piesele cu versuri în limba romană şi lansează single-ul "Dor", despre melancolie, iubire, sensibilitate, despre "zilele-n care aveam numai soare".

„Piesa ‘Dor’ transmite emoţie, regret, amintirea unei iubiri pierdute. Cu toţii trecem măcar o dată printr-o experienţă de genul acesta şi în permanenţă ne căutăm jumătatea. Iubim, suferim, ne amintim, trăim, ne este DOR…”, spune Dya.

„Dor”, noul single al artistei, este compus de către Bodea Constantin, Mihai Andrei, Max Chisaru, Moraru Diana, Sihota Ioana şi Smiley, prima colaborare pe care o are Dya cu studiourile HaHaHa Production.

În videoclipul regizat de către Dan Petcan pentru piesa „Dor”, personajul interpretat de către Dya percepe revenirea persoanei iubite prin amintirile ce o leagă de aceasta. Filmările au avut loc în Grădina Botanică din Bucureşti, în sera mare, pe parcursul a 20 de ore.

Dya, tânăra artistă descoperită de către Costi Ioniţă, a cucerit topurile muzicale cu single-urile “Stai” şi “Don’t Know”, Dya şi ne-a surprins cu schimbări spectaculoase de look, dar şi de stil muzical. În plus, de la lansarea primului single şi până în prezent, s-au produs multe schimbări în viaţa artistei. Dya a început cursurile unei facultăţi de jurnalism şi s-a mutat în Bucureşti, unde continuă să lucreze, în studio, piese noi.