E bine sa știi

Apropo.ro / 06.09.2006, 15:55
E bine sa știi
* Daca ai bustul mic, nu opta pentru tricouri mulate. Hainele stramte nu vor face altceva decat sa-ți scoata în evidența "lipsurile". Alege bluze fluide, care aluneca pe langa corp. Potrivite pentru evidențierea umerilor sunt și topurile fara maneci, tip halterneck (care

* Daca ai bustul mic, nu opta pentru tricouri mulate. Hainele stramte nu vor face altceva decat sa-ți scoata în evidența „lipsurile”. Alege bluze fluide, care aluneca pe langa corp. Potrivite pentru evidențierea umerilor sunt și topurile fara maneci, tip halterneck (care se încheie la ceafa)

. * Topurile imprimate, cu aplicații sau broderii pe piept, adauga volum bustului. De asemenea, bustul va parea mai plin daca porți camași sau bluze în culori mai deschise decat pantalonii sau fusta.

* Hainele tip redingota avantajeaza siluetele înalte! Pentru persoanele mici de înalțime sunt recomandate sacourile și jachetele care nu depașesc linia șoldului.

* Pantalonii cu talie joasa nu se potrivesc oricarui tip de silueta. O talie foarte bine marcata, cu șolduri voluptoase, sau o silueta cu bazinul poziționat jos nu sunt avantajate de acest model de pantaloni, deoarece picioarele vor parea mai scurte și mai butucanoase.

* Pentru ținutele vestimentare de zi în nuanțe pastel sunt recomandate sandalele în tonuri neutre (bej, cognac, caramel). În schimb, la ținutele de ocazie, designerii recomanda încalțamintea în nuanțe metalizate (auriu, argintiu, bronz, aramiu).

Acasa Magazin