E bine sa stii

Apropo.ro / 21.09.2006, 14:25
E bine sa stii
* Pudra are un efect binefacator asupra pielii, protejand epiderma impotriva intemperiilor, acoperind imperfectiunile si imprimand tenului un aspect catifelat. * Prafurile de dinti pot fi folosite pentru o curatare suplimentara a danturii. Aceste produse contin substante minerale,

* Pudra are un efect binefacator asupra pielii, protejand epiderma impotriva intemperiilor, acoperind imperfectiunile si imprimand tenului un aspect catifelat.

* Prafurile de dinti pot fi folosite pentru o curatare suplimentara a danturii. Aceste produse contin substante minerale, abrazive si detergente si pot fi achizitionate din farmacii. Ele pot inlocui pasta de dinti doar in situatii speciale, atunci cand, dintr-un motiv oarecare, nu o poti folosi.

* Din punct de vedere medical, lentilele de contact sunt recomandate ca fiind mai eficiente decat ochelarii doar in cazul miopiei forte si in cel al diferentei mare de dioptrii intre cei doi ochi. Pentru restul afectiunilor oculare, alegerea variantei optime, lentile sau ochelari, este doar o problema de preferinta.

* Fardul de pleoape si rujul tin mai multa vreme, daca inainte de aplicarea lor, tamponezi buzele si pleoapele cu putin fond de ten si le pudrezi.

* Curatarea in profunzime a tenului este extrem de necesara pentru a avea o piele sanatoasa. Simpla operatiune de demachiere nu este suficienta, deoarece indeparteaza doar superficial stratul de murdarie, iar tenul, in timp, se imbacseste.

Acasa Magazin