E confidenta lui Jay Z şi e româncă:“Mi-a spus secretul vieţii lui”

De: Cătălina Matei / 19.01.2017, 13:03
E confidenta lui Jay Z şi e româncă:“Mi-a spus secretul vieţii lui”
Alina Puşcău (34 de ani), frumoasa românca ce a plecat în lume la doar 14 ani şi a cucerit podiumurile internaţionale, şi-a deschis sufletul într-un interviu sincer în care ne-a introdus în lumea starurilor.

Invitată la o emisiune tv manechinul a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o, despre adolescenţa pe care a trebuit să o înfrunte singură, departe de casă, dar şi despre prieteniile cu vedete de la Hollywood şi relaţiile care au ţinut primele pagini ale ziarelor multă vreme. 

Alina Puşcău, sclava cu toate la vedere în filmul „Conan”!

“Când ai o experienţă de viaţă foarte grea, atunci ai ambiţia să ajungi undeva”, şi-a motivat manechinul dorinţa extraordinară şi forţa pe care şi le-a găsit pentru a reuşi în carieră. Renumită pentru cercurile de prieteni în care se învârte, Alina a povestit că este prietenă cu o mulţime de vedete de la Hollywood, prietenii pe care le-a câştigat tocmai datorită naturaleţii ei. “Jay Z, de exemplu, mi-a spus secretul vieţii lui: «Există ea, există el şi există noi», mi-a spus el, «ăsta este secretul meu, îţi spun asta pentru că îmi place cum gândeşti», a mărturisit manechinul.

Despre greutăţile din copilărie, despre dezvăluirile şocante pe care i le-a făcut mama sa, despre carieră, dar şi despre cea mai recentă poveste de dragoste pe care o trăieşte, Alina Puşcău vorbeşte sâmbătă (21 ianuarie) la “Refresh by Oana Turcu”.