E cu arcuri! Află ce cadou a primit Ioana Maria Moldovan de 1 Martie!

Apropo.ro / 28.02.2013, 19:00
E cu arcuri! Află ce cadou a primit Ioana Maria Moldovan de 1 Martie!
Vedetele Acasă sărbătoresc începutul primăverii cu flori şi mărţişoare! Ioana Maria Moldovan şi–a primit deja cadoul de 1 Martie: o pereche de ghete Kangoo Jumps.

Ioana Maria Moldovan

Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale Ioanei Maria Moldovan legate de Mărţişor sunt din perioada în care învăţa la grădiniţă: „Nu am cum să uit vreodată ziua de 1 Martie 1986 când i-am dăruit mamei primul mărţişor făcut de mine. Aveam 4 anişori şi eram la grădiniţă, a fost un moment tare emoţionant, când mă gândesc la el mă cuprinde nostalgia. Îmi aduc aminte cu zâmbetul pe buze, cât de supărată eram eu la grădiniţă, ca unul dintre cei mai râvniţi băieţi nu mă prea băga în seamă. Am avut însă răbdare şi l-am cucerit, iar asta mi-a dovedit-o prin mărţişorul pe care mi l-a adus doar mie de 1 Martie, un mărţişor pe care i l-a trimis mătuşa lui din Franţa. A fost cel mai dorit şi aşteptat mărţişor”, îşi aminteşte prezentatoarea „Poveştirilor adevărate”.
Anul acesta, de 1 Martie, Ioana Maria Moldovan a primit în avans o pereche de ghete Kangoo Jumps: „Sunt tare mândră de ele şi abia aştept să se facă vremea frumoasă să pot ieşi în parc cu ele. Am mai primit şi două orhidee superbe de la Marian şi de la tatăl meu”, mai spune ea.