E în spital pe morfină: „Cancerul a recidivat”

De: Cristiana Trifu / 21.03.2018, 11:26
E în spital pe morfină:
Traversează o perioadă critică şi a ajuns la spital, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă de câţiva ani buni.

Cunoscutul om de afaceri a fost, din nou, internat în spital, iar veştile sosite din partea medicilor nu sunt tocmai îmbucurătoare.

Cristian Tânţăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar acum însă, din păcate boala a recidivat şi acesta a fost supus tratamentului cu morfină.

“Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat.” – a declarat Cristian Ţânţăreanu, potrivit wowbiz.ro