E! lansează sezonul 3 din Total Bellas

Apropo.ro / 22.05.2018, 14:25
E! lansează sezonul 3 din Total Bellas
Superstarurile WWE® Nikki Bella®, Brie Bella®, John Cena® şi Daniel Bryan® vor permite din nou fanilor să le urmărească vieţile din afara ringului în sezonul cu numărul 3 din Total Bellas, în premieră din 27 mai, la ora 22:00, la E!

Sezonul trei îi urmăreşte pe Nikki Bella şi John Cena în timp ce trec prin suişuri şi coborâşuri în planificarea nunţii, lovindu-se de diverse provocări în timp ce se pregătesc pentru ziua cea mare. Între timp noii părinţi Brie Bella şi Daniel Bryan jonglează cu atribuţiile profesionale şi timpul petrecut acasă astfel încât să nu rateze nici un moment important din viaţa micuţei lor. Pe lângă pregătirile pentru nuntă şi viaţa de mamă, Gemenele Bella continuă să lucreze pentru noul lor brand şi să îşi dezvolte afacerile toate acestea în timp ce îşi pregătesc revenirea în WWE.

Sezonul trei din Total Bellas continuă cu decizia lui Brie Bella de a se muta în San Diego alături de sora sa şi John Cena dar întâlneşte rezistenţă din partea soţului său, Daniel Bryan, care nu este interesat să se mute. Pe măsură ce se apropie data nunţii şi planurile sunt finalizate, gândurile despre viitor îi aduc pe Nikki şi John în faţa unei discuţii extrem de sincere despre deciziile majore care îi aşteaptă. Între timp Daniel Bryan, după doi ani de evaluare minuţioasă, primeşte acordul să se întoarcă în ringul WWE.

Total Bellas este produs de WWE şi Bunim/Murray Productions cu Gil Goldschein, Russell Jay şi Farnaz Farjam Chazan ca şi producător executiv pentru Bunim/Murray Productions şi Kevin Dunn ca şi producător executiv WWE. Nikki Bella şi Brie Bella sunt, deasemenea producători executivi.

Tags: