E oficial: Angelina Jolie și Brad Pitt s-au logodit!

Apropo.ro / 17.04.2012, 14:30
Angelina Jolie și Brad Pitt fac pași rapizi către nunta ce va avea loc în această toamnă. Jolie a primit inelul de logodnă!

Nunta anului 2012 va fi cu siguranță cea a cuplului Jolie-Pitt. Are aceeași însemnătate pentru America ca cea a prințului William cu Kate Middleton pentru Marea Britanie.

Cei doi au recunoscut oficial logodna, Angelina primind deja de la Pitt un superb inel cu diamant, la realizarea căruia a participat și viitorul mire.

inelul de logodna al Angelinei Jolie

Inelul de logodnă cu diamant al Angelinei Jolie

După șapte ani de relație și aproape opt copii (doi gemeni sunt pe drum…), Angelina Jolie și Brad Pitt vor face și ceremonia religioasă. Cei mici abia așteaptă marele eveniment. Pentru ei, căsătoria va însemna siguranță și stabilitate.

Speculații în ce privește modul de desfășurare a nunții lor sunt multe. Unii spun că va fi „cu surle și trâmbițe”, în timp ce alte guri susțin contrariul – va fi o nuntă simplă, într-un cadru restrâns. Niciodată cei doi nu au dorit să iasă în evidență, cu ceea ce fac ei în plan personal.

„Întrucât nici Angelina, nici Brad Pitt nu sunt niște persoane religioase, ceremonia va fi una spirituală. Nu va fi la biserică”, a spus un prieten al cuplului.

Speculații se fac și în privința cavalerilor și a domnișoarelor de onoare. Să fie oare George Cloonez pus într-o asemenea ipostază, sau tatăl ei, actorul Jon Voight, va fi invitat la nuntă? Brad Pitt va avea barbă? Care vor fi domnișoarele de onoare, tinând cont de faptul că actrița nu are foarte multe prietene alături.

Întrebări multe sunt legate chiar și de jurămintele de nuntă, pe care cei doi le vor pregăti.

Angelina și Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Mr. & Mrs. Smith” (2005). Cei doi au mai încercat să se căsătorească, dar au amânat de fiecare dată evenimentul.

Angelina și Brad, în filmul „Mr. & Mrs. Smith”

Odată ce au format un cuplu, Jolie și Pitt au devenit unul dintre cele mai fotografiate cupluri din lume, dar și un subiect hot pentru presă.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston. Mariajul lor a durat cinci ani de zile, sau mai bine zis până când a întâlnit-o pe Angelina.

Jolie a mai fost căsătorită cu Billy Bob Thornton și cu actorul britanic Jonny Lee Miller.

Cei șase copii pe care îi au Jolie și Pitt sunt din timpul relației lor: Maddox, 10 ani, Pax, 8 ani, Zahara, 7 ani, Shiloh, 5 ani, gemenii Knox și Vivienne, 3 ani. Angelina Jolie este însărcinată, din nou, cu gemeni, ceea ce va însemna opt copii pentru cuplul Jolie-Pitt.