E oficial! Brad Pitt s-a cuplat cu sosia Angelinei Jolie. Ce spune celebra actriţă? – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.10.2017, 13:08
E oficial! Brad Pitt s-a cuplat cu sosia Angelinei Jolie. Ce spune celebra actriţă?  - FOTO
După ce Brad Pitt şi Angelina Jolie au anunţat că vor divorţa, zvonurile cu privire la eventualele relaţii ale lui Brad cu alte femei au curs neîncetat. Totuşi, acum există confirmarea.

Este vorba despre povestea de dragoste dintre Brad Pitt şi actriţa britanică Ella Purnell. Aceasta este poreclită sosia Angelinei Jolie, fiind versiunea mai tânără a acesteia în filmul „Maleficient”.

Brad Pitt nu şi-a pierdut farmecul! Pictorial după despărţirea de Angelina Jolie! „Cum să treci peste tot, atunci când lucrurile se destramă” – FOTO&VIDEO

Dezvăluiri! Angelina şi Brad, îndrăgostiţi lulea. Cine îi dă de gol? – FOTO

Kate Hudson, fără lenjerie intimă. Ce s-a văzut când a păşit pe covorul roşu

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

Cum arăta Brad Pitt în serialul “Dallas”. Ce tânăr delicat! – FOTO&VIDEO

Potrivit Mirror, relaţia dintre cei doi este confirmată de persoane din anturajul actorului. Ella Purnell are 21 de ani, iar Brad ar fi ales-o pe Ella pentru a juca într-o viitoare producţie a sa „Sweetbitter”.

Aceleaşi surse apropiate fostului cuplu Angelina Jolie s-a declarat frustrată de faptul că Brad Pitt ar putea avea o relaţie cu o femeie cu doar 5 ani mai mare decât Maddox, fiul cel mare al cuplului, dar şi de faptul că fostul soţ este atras de o femeie care îi seamănă ei.