E oficial! Copos a vandut Rapidul

De: Mirel Mircea / 25.03.2008, 09:56
E oficial! Copos a vandut Rapidul
Telenovela vanzarii Rapidului a luat sfarsit. Aseara, dupa mai multe ore de negocieri, George Copos a vandut 80% din actiunile

Telenovela vanzarii Rapidului a luat sfarsit. Aseara, dupa mai multe ore de negocieri, George Copos a vandut 80% din actiunile clubului Rapid catre Fathi Taher.

"Trebuie sa spun ca incepand de maine (n.red. astazi) Atelierele Grivita, actuala Griro va detine majoritatea actiunilor clubului Rapid. Eu sunt bucuros ca timp de 16 ani am putut face ceva pentru Rapid. De altfel, in contract este stipulata o clauza prin care actuala conducere este obligata sa obtina acelasi performante pe care le-a obtinut Rapidul in ultimii 10 ani de zile", a declarat Copos.
La finalul tranzactiei George Copos a declarat ca este un moment foarte important atat pentru el, cat si pentru Rapid, afirmand ca a si plans in momentul in care a semnat actul de vanzare – cumparare.

"Domnul Taher este un om mai puternic decat mine care are o cifra de afaceri de 500 milioane de euro, peste 20.000 de angajati. Sunt convins ca va face mai mult decat am facut eu la Rapid. Am plans si nu mai pot sa spun nimic", a mai spus Copos pentru ProSport.

Desi abia a intrat in posesia clubului, Fathi Taher a anuntat primele schimbari pe care le va face. Astfel, noul presedinte al clubului va fi Constantin Toma, iar in ceea ce priveste postul de antrenor, giulestenii s-au orientat spre Razvan Lucescu si Ioan Ovidiu Sabau.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!