E oficial: Cristi Minculescu va cânta alături de trupa Lotus

Apropo.ro / 14.11.2012, 11:00
E oficial: Cristi Minculescu va cânta alături de trupa Lotus
Fundația Phoenix dezminte zvonurile conform cărora Cristi Minculescu va cânta în trupa Harap-Alb. Noua sa trupă se va numi Lotus.

Fundația Phoenix a anunțat oficial că fostul solist de la Iris Cristi Minculescu va reveni pe scenă împreună cu trupa Lotus.

Zvonul conform căruia va cânta alături de Harap-Alb a fost dezmințit.

Oricâtă simpatie reciprocă ar funcționa între foștii componenți ai trupei respective, nu poate fi vorba de o refacere decât cu valoare de imaginație. Este clar, oricât de mult și-ar dori oricine, un castel nu mai poate fi refăcut dintr-o ruină, decât cu riscuri foarte mari. Pe de altă parte, Cristi Minculescu se simte foarte profund legat de colaborările trecute cu muzicieni și compozitori excepționali, cum sunt Nuțu Olteanu și Adrian Ilie, având un respect mereu nostalgic pentru cei doi, care i-au fost alături în anii de glorie și față de care se va simți mereu îndatorat. În acest sens, nu exclude câtuși de puțin, ba chiar ar fi fericit să se mai afle vreodată pe aceeași scenă cu unul sau cu altul sau – de ce nu? – împreună cu amândoi„, se anunță în comunicat.

Cristi alaturi de chitaristul Judy Seutter

Cristi alaturi de chitaristul Judy Seutter 

Cristi Minculescu și noua lui trupă, Lotus, vor susține, în luna decembrie, un mini-turneu în Sibiu, București, Brașov și Constanța, și vor avea un show de lansare a noii formații, în noaptea de Revelion.

(…) Cristi rămâne etern dependent numai de muzică și în ultima vreme și-a regăsit bucuria de a cânta alături de câțiva excepționali muzicieni din…Germania, țara unde și-a stabilit rezidența, cel puțin temporar. Repetițiile se desfășoară zilnic, cu o dăruire întrecută numai de bucuria cântatului. Primul proiect se constituie într-o veritabilă istorie a rock-ului în 90 de minute, cu piese pe care orice împătimit al genului le va recunoaște de la primele acorduri! Totul cântat cu rigoare germană și cu vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu. Numele trupei – foarte inspirat – este Lotus„, se spune în comunicat.

Publicul din România se va bucura, mai intâi, de un „teaser” – varianta unplugged – care va fi prezentat într-o suita de concerte ” de colecție” în câteva cluburi din țară:

– Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie)

– True Club din Bucuresti (vineri,7 decembrie)

– Times Pub din Brasov (sâmbătă, 8 decembrie)

– Phoenix din Constanta (duminică, 9 decembrie)

Din trupa Lotus face parte și chitaristul Judy Seutter.