E oficial! Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher

Apropo.ro / 18.11.2011, 09:56
E oficial! Demi Moore a anuntat ca divorteaza de Ashton Kutcher
Ieri, Ashton Kutcher a postat un mesaj pe Twitter in care-si arata recunostinta fata de actrita Demi Moore, cu care a fost casatorit sase ani.

Actrita Demi Moore divorteaza de sotul ei, Ashton Kutcher. Dezvaluirea a fost facuta chiar de aceasta, miercuri, agentiei de stiri Associated Press. Cei doi erau casatoriti din 2005.

Dupa relatia extraconjugala a sotului ei, Demi Moore a decis sa divorteze. Desi a facut numeroase eforturi de a-si salva casnicia, actrita de 48 de ani a decis sa puna capat unui mariaj de peste sase ani cu mai tanarul Ashton Kutcher.

Actorul de 33 de ani si-ar fi inselat sotia cu o blon­da de 23 de ani din Texas, cu care a fost surprins iesind dintr-un hotel, in luna septembrie. Incidentul a avut loc cu cateva zile inainte de aniversarea celor sase ani de casnicie, pe care Demi Moore i-a celebrat singura.

Demi Moore si Ashton Kutcher

Odata cu acest episod, relatia celor doi a devenit o sursa inepuizabila de „inspiratie” pentru tabloidele din toata lumea.

„Cu mare tristete in inima, am decis sa pun capat casniciei mele de sase ani cu Ahton. Ca femeie, ca mama si ca sotie, am anumite valori sfinte la care tin si de la care mi-am promis sa nu ma abat vreodata. Poate si de aceea am ales sa -mi continui viata singura. E un moment de incercare atat pentru mine, cat si pentu familia mea, de aceea v-as cere aceeasi compasiune si discretie pe care le-ati oferi oricarei persoane care trece printr-o situatie de acest gen”, a scris actrita unui comunicat transmis agentiei.