E oficial! Jennifer Lopez şi rapperul Drake au o relaţie amoroasă – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.12.2016, 15:13
E oficial! Jennifer Lopez şi rapperul Drake au o relaţie amoroasă – FOTO
Jennifer Lopez şi Drake şi-au oficializat relaţia pe reţeaua de socializare Instagram, după ce au publicat simultan o fotografie în care rapperul, în vârstă de 30 de ani, o îmbrăţişează tandru pe diva latino, în vârstă de 47 de ani.

Rapperul canadian şi diva latino şi-au oficializat relaţia pe reţeaua Instagram, confirmând zvonurile care circulau deja în presa americană. Cei doi au publicat simultan aceeaşi fotografie pe Instagram în care apar într-o ipostază intimă. În fotografie, rapperul Drake o îmbrăţişează pe Jennifer Lopez, scrie mediafax.ro.

Ea are 47 de ani, el 30, dar asta nu pare să fie o problemă pentru Jennifer Lopez şi rapperul Drake. Zvonurile că cei doi formează un cuplu au luat amploare după ce solista a publicat pe Instagram o poză în care pare cucerită de farmecul lui Drake. Nici canadianul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a fost nelipsit de la concertele pe care cântăreaţa le-a susţinut la Las Vegas.

”Jennifer şi Drake au încercat să-şi ascundă idila în spatele relaţiei profesionale, dar adevărul e că formează un cuplu. Diferenţa de vârstă nu îi deranjează. Se distrează împreună şi doar asta contează’’, declara un apropiat al cuplului pentru publicaţia The Sun în urmă cu câteva zile.

În urmă cu doar câteva luni, Drake era în continuare partenerul cântăreţei Rihanna. Rapperul i-a făcut o declaraţie de dragoste cântăreţei Rihanna, în faţa publicului, la gala MTV Video Music Awards. Starurile au decis apoi să se despartă, motivul separării fiind că ambii aveau un program supraîncărcat, care nu le permitea să fie împreună.

Rihanna nu pare să fie de acord cu relaţia lui Drake cu Jennifer Lopez. Cântăreaţa din Barbados a încetat s-o mai urmărească pe diva latino pe Instagram, informează Le Parisien.