E OFICIAL: Mădălina Ghenea și Gerard Butler formează un cuplu (Poze)

Apropo.ro / 16.10.2012, 12:30
Ediția italiană a revistei Vanity Fair a publicat imagini care dovedesc că modelul Mădălina Ghenea se iubește cu actorul Gerard Butler.

Dacă până acum relația dintre românca Mădălina Ghenea și actorul scoțian Gerard Butler se presupunea că ar fi un zvon, pentru că nu exista o confirmare, iată că paparazzi au reușit să îi surprindă pe cei doi împreună, în momente de tandrețe.

VEZI AICI TOATE IMAGINILE CU MĂ‚DĂ‚LINA GHENEA ȘI GERARD BUTLER

Gerard si Madalina

Revista Vanity Fair Italia a publicat imagini cu Mădălina și Gerard în care se comportau ca un cuplu de îndrăgostiți, se sărutau, se pipăiau și se hrăneau.

La șase luni după aventura cu Adrien Brody, apoi cu Leonardo DiCaprio, Mădălina țintește un burlac dorit de milioane de femei din întreaga lume: Gerard Butler. Dacă în relația cu Leonardo, cei doi au fost extrem de discreți, cu Gerard nu prea se ascunde, ba chiar este încântată de relație.

Deși se știe că el este un „fustangiu”, Mădălina nu a putut sta departe de actor. O sursă apropiată lui Gerard susține că relația ar fi una serioasă, căci el a renunțat, în această perioadă, să se mai vadă și cu alte femei.

Cei doi s-au cunoscut anul acesta, la un eveniment. Au fost văzuți împreună pentru prima dată la Paris, apoi la Festivalul de Film de la Cannes, la Milano, unde locuiește Mădălina, și la Londra.

Gerard si Madalina

Cu paparazzi pe urmele lor, cei doi amorezi au petrecut nopți de vis pe Riviera Franceză, „accesorizați” cu meniuri de fructe de mare și șampanie fină. Aici au fost făcute și pozele ce confirmă relația lor.

În urmă cu câteva zile, Modelul Mădălina Ghenea, 24 de ani, scria pe Twitter: „Sunt cea mai fericită femeie din lume„. O afirmație care este normală atunci când îl ai în pat pe „cel mai sexy bărbat din lume”.