E oficial! Marius Moga a anunţat că se va căsători

De: Cătălina Matei / 23.11.2014, 11:00
E oficial! Marius Moga a anunţat că se va căsători
După ce Cabral a dezvăluit pe contul său de Facebook că “Micul Mozart” se pregăteşte de însurătoare, iată că viitorul mire a recunoscut în prima ediţie Live a emisiunii “Vocea României” că urmează să-şi pună pirostriile.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, reporter PRO TV, formează un cuplu de la începutul acestui an. Cei doi au decis să ducă relaţia la un nou nivel şi să formeze un cuplu şi în acte. Antrenorul de la “Vocea României” surprins-o pe Bianca, cu câteva zile în urmă, cu un inel de logodnă, iar răspunsul frumoasei blonde se pare că a fost „Da!”. Cel puţin, aşa au relatat prietenii celor doi, de la faţa locului, printre care şi Cabral, cel care a dezvăluit vestea pe Facebook.

Foto: www.one.ro

Iar în prima ediţie Live a a emisiunii “Vocea României” de la PRO TV, compozitoul şi producătorul Marius Moga a recunoscut că s-a logodit. „În această seară, în public nu se află iubita mea, ci logodnica mea”, a spus viitorul mire înainte să-şi sărute iubita în faţa tuturor. Antrenorii l-au felicitat pe Marius, iar Pavel Bartoş a glumit: „Şansele lui Marius Moga să câştige Vocea României au crescut considerabil. Poate în ediţia următoare ne invită la botez”.

Foto: captură video

La trei ani după despărţirea de Iulia Vântur, Marius Moga şi-a refăcut viaţa total, alături de jurnalista Bianca Lăpuşte, în vârstă de doar 21 de ani.