E oficial! Revine la tv! Ce emisiune va prezenta Mirela Vaida

De: Cristiana Trifu / 25.01.2018, 14:49
E oficial! Revine la tv! Ce emisiune va prezenta  Mirela Vaida
Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, revine la tv.

În luna iubirii, Antena 1 lansează primul show care face ”Totul pentru dragoste”, ocazie cu care Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România,  revine pe micile ecrane cu mult entuziasm. Ea este nerăbdătoare să afle cât mai multe poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

Mirela Vaida va avea alături de ea specialişti din mai multe domenii şi împreună vor încerca să desluşească problemele complicate  ale oamenilor simpli.
”> O emisiune cu şi despre lupta cu viaţa, cu entuziasmul şi suferinţa pe care ni le dă dragostea! Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-şi spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiţi, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber şi sincer, despre toate problemele şi ingredientele unei relaţii de cuplu, alături de specialişti, terapeuţi de cuplu, astrologi, parapsihologi.  Nu dăm lecţii, ci primim lecţii de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relaţie, ci să o menţii şi să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ţi aducă linişte, să te facă un om complet!”, spune Mirela Vaida dornică să afle cât mai multe poveşti de dragoste. 

Mult aşteptata revenire a Mirelei Vaida va avea loc în curând, la Antena 1, unde telespectatorii o vor putea urmări în cadrul show-ul ”Totul pentru dragoste”.