E oficial! Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează

De: Carmen Ulian / 07.04.2014, 18:34
E oficial! Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează
După 9 ani de mariaj, Valentina Pelinel și Cristian Boureanu dovorțează. Anunțul a fost făcut de politician. Află și ce a declarat Valentina despre divorț.

Zvonurile din ultima perioadă au avut un sâmbure de adevăr. Totul a fost o chestiune de timp, până când să se adeverească faptul că Valentina Pelinel și Cristian Boureanu se despart definitiv.

Ultimii lor ani de căsnicie au fost umbriți de executările silite cauzate de datoriile de milioane pe care le-ar avea Cristian Boureanu.

Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente. Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala„, a scris Cristian Boureanu pe pagina lui de Facebook.

Eu și Cristi am hotărât să divorțăm, așa cum deja ați fost anunțat de el, care a depus actele. Eu sunt plecată din țară, de aproape patru luni și-mi doresc să petrec mai mult timp în America. Apreciez, totuși, înțelegerea voastră vis-a-vis de situația noastră și-a faptului că nu doresc să fac alte comentarii despre viața noastră personală. O să rămân fidelă aceluiași principiu de discreție, ca până acum„, adeclarat Valentinta în exclusivitate pentru emisiunea „Acces direct” de la Antena 1.