E oficial! Vlad Grigorescu îi ia locul lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 13.04.2018, 11:22
E oficial! Vlad Grigorescu îi ia locul lui Mihai Bendeac la ”iUmor”
Câştigătorul primului sezon ”iUmor” şi prezentator alături de Şerban Copoţ timp de patru sezoane, Vlad Grigorescu are acum ocazia să ”testeze” şi scaunul de jurat.

Însă nu pentru mult timp.

Mihai Bendeac a fost cel care i-a oferit Vlad Grigorescu ocazia de a încerca o nouă ipostază, în timpul unui număr de magie făcut de Andrei Duduc, cel care s-a mai întâlnit cu juraţii în sezonul 2 al emisiunii ”iUmor”, când s-a jucat cu minţile lor.  Ca urmare, încă de când Andrei a păşit pe scenă, Mihai Bendeac a început să fie circumspect. Ajutat de Şerban şi Vlad, Andrei a reuşit să facă primele trucuri cu cărţi de joc care i-au lăsat fără cuvinte pe toţi cei prezenţi.

”Eu aş vrea să vină Grigorescu în locul meu, eşti de profesie, e vorba de magie, ai fi putut să fii în locul meu jurat”, i-a spus Mihai Bendeac lui Vlad.  Cum s-a descurcat Vlad în noul său rol şi cum a apreciat numărul de magie, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”iUmor”.
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Tags: