E! te aşteaptă pe covorul roşu

De: Mioara Tronaru / 11.01.2014, 08:00
E! te aşteaptă pe covorul roşu
Globurile de Aur, Screen Actors Guild, Grammy, pentru toate ţi-a pregătit un loc în faţă E!

E! Live From The Red Carpet: The 2014 Golden Globes

Duminică, 12 ianuarie, de la 01.00

Relaxaţi-vă şi delectaţi-vă cu splendoarea momentului, căci Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu luna aceasta, aducându-vă cele mai interesante noutăţi de la unul dintre cele mai importante evenimente de la Hollywood din acest an: ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2014. Ţinute fascinante, semnate de cei mai buni creatori de modă din lume, şi interviuri în exclusivitate cu vedetele dv. preferate. Este răsfăţul total de dinainte de ceremonia propriu-zisă, iar alături de E! veţi urmări totul la fel de bine ca şi când v-aţi afla la faţa locului !

 

E! Live From The Red Carpet: The 2014 Screen Actors Guild Awards

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la 01.00

În ianuarie, E! vă invită în culisele uneia dintre cele mai scânteietoare nopţi de la Hollywood, căci vedetele defilează în toată splendoarea lor, pentru a sărbători cele mai mari reuşite roluri din lumea filmului şi televiziunii, la cea de-a 20-a ediţie anuală a Screen Actors Guild Awards. Materialul completat de imagini în exclusivitate şi interviuri surprinde fiecare moment captivant, oferind informaţii “din interior” despre speranţele celor nominalizaţi, dar şi previziuni ale experţilor pentru seara care abia începe.

 

E! Live From The Red Carpet: The 2014 Grammy Awards

Duminică, 26 ianuarie, de la 01:00

Aceasta este cea mai importantă seară pentru industria muzicii, căci E! vă poartă în vârtejul frenetic al Premiilor Grammy 2014. Înconjuraţi de câţiva dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi artişti din lume, Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vă oferă informaţii din culise despre sosirea invitaţilor şi vă prezintă interviuri în exclusivitate cu vedete şi personalităţi nominalizate pentru cea mai senzaţională şi mai aşteptată ceremonie de decernare de premii din lumea muzicii.