E timpul pentru distracţie! Se redeschide cel mai mare parc acvatic din România – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 08.06.2017, 10:54
E timpul pentru distracţie! Se redeschide cel mai mare parc acvatic din România - FOTO
Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din România, îşi redeschide porţile pe 9 iunie 2017. Divertiland este un concept unic în România, oferind de 5 ani încoace bucureştenilor (şi nu numai) ocazia de a experimenta distracţia de pe litoral chiar la ei în oraş devenind, astfel, destinaţia perfectă pentru vară. Dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Echipa de management inovează permanent, pregătind evenimente care să atragă un număr cât mai mare de participanţi şi asigurându-se că aceştia au toate motivele să-şi petreacă o zi întreagă  în interiorul parcului, ca apoi să revină. Capacitatea parcului acvatic este de 7,000 persoane, provocarea cea mai mare fiind în week-end-uri.

Numărul impresionant de facilităţi asigură varietate şi împiedică plictiseala să se instaleze. Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane şi piscine făcute special pentru vârstele şi înălţimile lor. Los Turbos  este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte – atracţia „de bază” fără de care niciun parc acvatic nu ar exista. Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti, pe când La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri – o copie fidelă  a mişcării organice a oceanului. Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracţii: nesfârşitul Lazy River – unic în România – şi Splash Attack – cunoscută şi drept Fortăreaţa Ploii pentru cei mici. Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi două restaurante.

Iar distracţia nu se opreşte aici. Pentru cei perseverenţi, instructorii profesionişti asigură lecţii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot şi chiar padboll. Iar cum înotul şi distracţia generează, în mod inevitabil, poftă de mâncare, Divertiland Water Park pune la dispoziţie 9 restaurante, astfel încât să poată satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza, la burgeri, apoi la mâncare românească şi deserturi copioase.