E-urile din alimente ne mumifică

Apropo.ro / 07.11.2013, 16:00
E-urile din alimente ne mumifică
Pornind de la declarațiile groparilor care găsesc tot mai multe cadavre mumuficate la deshumarea de 7 ani, oamenii de știință au și o explicație pentru acest lucru.

Groparii susțin că sunt uluiți de ceea ce găsesc în gropi atunci când dezhumează cadavrele. Aceștia susțin că au găsiți trupuri neputrezite după mai bine de 7 ani de la deces.

Află mai multe despre timpul probabil pe vremea.apropo.ro

În popor, părerile sunt împărțite: unii spun că ar fi vorba de minuni și credință multă din partea decedaților, alții cred că este vorba de lucruri necurate dar și de cavourile care nu mai permit bacteriilor să decompună cadavrul.

Specialiștii spun că de vină ar fi E-urile din alimentele pe care le consumăm zilnic. Acestea conservă corpurile ani de zile.

O parte din conservantii care se afla in alimentele consumate sunt stocati in celulele si in țesuturile adipoase, deoarece organismul uman nu le poate elimina in totalitate. Astfel dupa deces, conservantii acumulati in organism omoara microbii care ar trebui sa descompuna cadavrul. Rezultatul este mumificarea decedatului. Misterul a fost elucidat de doi cercetatori germani prin anii ”80, cand administratia cimitirelor raporta cazuri foarte frecvente de cadavre mumificate. Atunci s-au facut niste studii si s-a constatat ca in cadavrele mumificate se afla o concentratie foarte ridicata de conservanti„, explica, în urmă cu un an, profesorul universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi.