E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor

Apropo.ro / 16.07.2018, 10:51
E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor
Umor cât cuprinde în versuri şi imagine, culoare, un pic de spirit latino şi Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă. Aşa arată „Despablito”, noua piesă şi noul videoclip ale Deliei, în colaborare cu Grasu XXL. Cameleonică, nonconformistă şi cu multe idei inedite, Delia îşi surprinde din nou fanii cu o ipostază complet neaşteptată.

Delia x Grasu XXL – Despablito

https://www.youtube.com/watch?v=GuC1t0SkEkw&feature=youtu.be

Ţinutele şi mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL a împărtăşit viziunea şi ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în maşină şi mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mişto, mă tot gândeam cum să şi când am ajuns la studio în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă…Era joi… Am filmat luni! Na, ea e Delia şi e superbă!”.

Şi pentru Delia inspiraţia a venit tot la piscină: Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni şi nu ştiu de unde şi cum a venit inspiraţia pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Aţi vrut „Despacito”, luaţi şi „Despablito”!”, spune Delia.

Tânărul înflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieţi de oraş” şi co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre ruşinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienţă în ceea ce priveşte videoclipurile. – se spune – şi mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiţii. M-am simţit dorit…”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

Fanii Deliei vor fi cu siguranţă cuceriţi de ideea şi de piesa artistei care, încă o dată, creează ceva complet neaşteptat. Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, producţie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM – Bogdan Păun şi Alex Mureşan, producţie Loops Production, make-up – Ema Uţă, hair -Alex Sârghe, iar styling este realizat chiar de Delia.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă smenătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.

Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs şi pentru Pitbull şi are în palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.

După show-uri de-a dreptul spectaculoase, susţinute cu casa închisă – Pe aripi de vânt, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului şi Delia’s Winter Wonderland la TNB – artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil. ACADELIA, un show curajos, va avea loc pe 14, 15 şi 16 noiembrie, la Sala Palatului, iar biletele au fost deja puse în vânzare aici. Ca şi în cazul celorlalte show-uri ale sale, în care Delia se implică în crearea conceptelor, şi ACADELIA se anunţă a fi un show original, curajos şi plin de culoare. ACADELIA va conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr, un show recomandat atât sănătăţii psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru concertul ACADELIA există şi opţiunea achiziţionării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia  are un cost separat faţă de preţul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanţii să aibă ahiziţionat şi un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la  meet & greet  cumpărătorii acestei categorii de preţ primesc şi un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition şi poză cu autograf.

Delia este jurat la „X Factor” şi „iUmor”. De curând, artista a cântat la PRO FM On Top, pe scena amenajată pe Casa Poporului, acolo unde a susţinut un concert live alături de invitaţii ei, artiştii Global Records: ANTONIA, Irina Rimes, Killa Fonic, The Motans, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino Golden.

Anul acesta Delia a lansat piesa „Du-te-mă”, compusă integral de artistă şi produsă de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar şi single-ul anterior al Deliei, „Fata lu’ tata”. Piesa are deja peste 8 milioane de vizualizări.

Delia – Du-te-mă

https://www.youtube.com/watch?v=maX8Z5Ekxlo

Delia a lansat la finele anului trecut „Fata lu’ tata” (aproape 19,5 milioane de viuzalizări) şi „Verde Împărat” (peste 5 milioane de vizualizări).

Delia – Fata lu’ tata

https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y

Delia – Verde Imparat

https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers

De asemenea, Delia a colaborat şi cu The Motans pentru “Weekend”, desemnată piesa anului 2017 în România, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizări.

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Delia x Grasu XXL – Despablito este o co-producţie Cat Music şi Global Records.

 

Tags: