Ea a câştigat “Next Star”, show-ul cu numărul 100 – FOTO

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 10:54
Ea a câştigat “Next Star”, show-ul cu numărul 100 - FOTO
Sambata seara, la Antena 1,Olimpia Cărăuleanu (11 ani), din Constanţa, a câştigat cea de-a o suta ediţie a show-ului “Next Star” şi s-a calificat în marea finală a celui de-al nouălea sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru. Olimpia a adus baletul clasic pentru prima dată pe scena de la “Next Star” şi i-a impresionat pe cei trei juraţi, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa cu graţia şi talentul său.


“Mă simt minunat. Nu-mi vine să cred că am câştigat!”, spune mica balerină, la finalul serii.
“Copilul care a impresionat cel mai tare câştigă, aşa cum trebuie să se întâmple la un concurs adevărat. Eram atât de mândru că, pe lângă cele 200 de premii câştigate până acum, Olimpia adaugă şi această calificare în marea finală „Next Star””, spune juratul Dorian Popa.
„Olimpia a făcut un spectacol foarte frumos în seara aceasta şi merită din plin acest premiu”, adaugă Lidia Buble.

Cea de-a opta ediţie “Next Star” a celui de-al nouălea sezon a adus pe scena talent show-ului destinat copiilor numere diverse şi spectaculoase. Balet şi levitaţie, teatru şi desen pe apă, dansuri populare şi experimente chimice, muzică, dar şi un număr de teatru nonverbal, bazat pe bătăi din palme, dar şi de instrumente neconvenţionale, precum creioane şi foi de hârtie, cu toate s-au regăsit pe scena show-ului. Momentele au fost susţinute de copii talentaţi, veniţi din diferite zone ale ţării, ca să le arate juraţilor Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa ce ştiu ei mai bine să facă.
În cadrul acestei ediţii, două vedete, Alex Velea şi Andrei Ştefănescu, au venit să le dea o mână de ajutor unor copii talentaţi la muzică şi teatru. Alex a cântat în duet cu Sara, o fetiţă de şase ani, din Oradea, iar Andrei i-a dat replica lui Alex (10 ani), din Ploieşti. Şi de această dată, concurenţii l-au avut alături, în culise, pe Şerban Copoţ, co-prezentatorul show-ului, care i-a încurajat şi le-a aflat impresiile la cald, după coborârea de pe scenă.

Cel mai apreciat moment dintre cele 12 susţinute pe scena celei de-a opta ediţii a actualului sezon a fost declarat cel al Olimpiei Cărăuleanu (11 ani), din Constanţa, care i-a impresionat pe juraţi cu numărul ei de balet clasic.
Cine sunt următorii concurenţi care vor urca pe scena celui mai iubit talent show pentru copii din România, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star” prezentata de Dan Negru.

Tags: