Ea e actriţă care s-a îndrăgostit de Cheloo

De: Cătălina Matei / 28.10.2016, 13:14
Ea e actriţă care s-a îndrăgostit de Cheloo
Aşa cum singură spune, Claudiei Susanu îi place să participe la concursuri, să se exprime pe scenă, să joace, să cânte, să danseze pentru că este artistă. De această dată a venit la emisiunea „iUmor”, ce va fi difuzată duminică seara la Antena 1, cu scopul declarat de a-şi mărturisi dragostea pentru Cheloo.

.„Aş vrea să dedic acest cântec, precum şi corpul meu, lui Cheloo”, nu se va sfii actriţa să declare, iar în sprijinul versurilor melodiei pe care a ales să o cânte, „după Cheloo sunt nebună de legat”, vin şi cele două tatuaje pe care şi le-a făcut pe ambele braţe, „Che” pe unul, „loo” pe celălalt. „Trebuie să mărturisesc că nu s-a inventat pe lumea asta cisterna plină cu alcool de 70 grade care să mă facă să reuşesc în direcţia dumneavoastră”, îi va spune Cheloo care va avea şi o rugăminte: să-l sărute pe Bendeac.

Ce vor face cei doi actori pe scenă şi de ce Mihai Bendeac va desemna pe altcineva din sală să voteze în locul lui, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a cincea ediţie a emisiunii. Şi tot atunci telespectatorii vor afla şi cum a reacţionat Cheloo după momentul care i-a fost dedicat, dar şi dacă actriţa merge mai departe pentru a putea fi votată în aplicaţia iUmor.