Ea e cântăreaţa care a încondeiat anul trecut ouă de struţ! Acum le face cu Swarovski!

Apropo.ro / 06.04.2015, 07:00
Ea e cântăreaţa care a încondeiat anul trecut ouă de struţ! Acum le face cu Swarovski!
Interpreta piesei "Up Now" face ultimile pregătiri de Paşte. Adora s-a gândit că anul acesta nu va mai încondeia ouă de struţ, aşa cum a făcut în anii trecuţi, însă vrea ca acum să fie cu totul ieşită din comun şi are o ală idee interesantă.
Aceasta este să picteze ouăle cu ojă şi cu pietre Swarovski. „M-am obişnuit ca în fiecare an să încondeiez ouă sau să le vopsesc în cele mai haiose moduri: ouă cu sclipici, cu cristale, emailate… etc. Anul trecut am început să pictez ouă de struţ.
 
 
Anul acesta am zis să fiu mai modernă şi să adaug ceva nou: vopsitul cu ojă şi încondeierea cu cristale Swarovski. Astăzi voi da comandă de pietre, iar joi sper să vă arăt rezultatul final. Dar să revenim la vopsitul cu ojă. Operaţiunea e foarte simplă. Într-un bol cu puţină apă turnaţi câteva picături de ojă, apoi scăldaţi jumătate din oul curăţat. Lăsaţi să se usuce şi repetaţi procedura”, a scris Adora pe blogul ei. Solista se gândeşte să realizeze chiar o expoziţie cu toate ouăle de toate mărimile pe care le-a pictat până acum.
 
Urmăriţi aici cel mai recent videoclip al Adorei – „Up Now”.