Ea e cântăreaţa care aşteaptă Crăciunul cu sarmale şi cozonaci!

Apropo.ro / 24.12.2014, 08:30
Ea e cântăreaţa care aşteaptă Crăciunul cu sarmale şi cozonaci!
Anul acesta, Andreea Antonescu îşi doreşte să aibă nişte sărbători tradiţionale. Cântăreaţa va petrece atât Crăciunul cât şi Revelionul în ţară, alături de familie şi de prieteni, dar şi de fanii săi. Aşa arată artista când era copil! O recunoaşteţi? Fiica ei îi seamănă acum!
“De sărbători îmi place să fiu pe scenă. Dar, în acelaşi timp, pentru că ador această perioadă, sunt înnebunită după decoraţiunile de Crăciun. Aşa că totul din casa mea se transformă! Apar spiriduşi, oameni de zăpadă, brăduţi decoraţi, ghirlande şi beculeţe! Ne împărţim între spectacole şi familie. Odată ce am terminat cu concertele ne întoarcem în sânul familiei şi petrecem tradiţional”, spune Andreea, care concertează în perioda sărbătorilor pe Valea Prahovei. De asemenea, vedeta îşi va petrece vacanţa de iarnă la Sinaia.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Artista ne-a mărturisit că are mare noroc cu mama ei care o ajută să pregătească o masă bogată şi delicioasă de Crăciun.
 
“De gătit, nu gătesc, dar o am pe mama care mă ajută cu drag de fiecare dată. De pe masa noastră de Crăciun nu lipsesc niciodată sarmalele şi cozonacul! De Crăciun, mâncarea mea preferată o reprezintă sarmalele, iar de Revelion – salata de boeuf face parte mereu din meniu. Nu mă pot abţine niciodată de la cele două. În general nu mă pot abţine de la orice este gătit de mama mea! Nu ştiu să gătesc decât bunătăţi care pot fi cumpărate, de genul banane, bomboane de brad, borcane de ciocolată”, a mai spus Andreea Antonescu.
 
 
Ce cadouri i-a pregătit fiicei sale?
 
 
Foto: Facebook
 
 
De când a devenit mămică, priorităţile Andreei Antonescu s-au schimbat total, iar artista îşi retrăieşte copilăria alături de Sienna, fetiţa ei de 3 ani şi 7 luni. Şi dacă ea îşi doreşte de la Moş Crăciun un hit, iar cel mai frumos cadou pe care l-a primit cu această ocazie a fost un microfon profesional, se pare că şi pentru fetiţa ei, Andreea Antonescu pregăteşte un cadou pe măsură, pentru că micuţa pare că vrea să calce pe urmele mămicii ei celebre. “Sienna îşi doreşte foarte mult un microfon şi nişte căşti. Trebuie să îi transmit asta Moşului. Deja cântă foarte mult, cred că îmi face surpriza de a deveni şi ea o cântăreaţă”.
 
 
A răsturnat masa de Crăciun!
 
 
 
 
Andreea Antonescu şi-a amintit că în copilărie a făcut o boacănă pe care nu o va putea uita: “M-am agăţat de faţa de masă şi am răsturnat tot ce era pe ea. Din fericire, erau doar antreurile, deci în anul respectiv nu am dus lipsă decât de salată de boeuf!”