Ea e cântăreaţa care şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii de zeci de mii de euro, la nunta lui Bobby Păunescu!

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 09:00
Ea e cântăreaţa care şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii de zeci de mii de euro, la nunta lui Bobby Păunescu!
Francesca Lucarelli a facut parte dintre invitatii la cununia civila a regizorului Bobby Paunescu cu Alice Peneaca. Cantareata a fost insotita la eveniment de iubitului sau, Ilie Dumitrescu Jr, fiul lui Ilie Dumitrescu.

Francesca a imbracat o rochie lila lunga, cu trena, si a fost admirata mai ceva ca mireasa, mai ales ca are acum o silueta de invidiat. Francesca a aratat senzational si a atras privirile tuturor. A avut si de ce! Nu  a fost doar o prezenta eleganta, ci si bine accesorizata.  Special pentru nunta de la Buftea, Francesca a apelat la “artileria grea”. Pentru ca invitatii au fost alesi pe spranceana, artista nu se putea lasa mai prejos. Trebuia sa aiba o vestimentatie de Hollywood!

A asortat la tinuta un ceas  care costa cat o garsoniera, evaluat de specialisti la peste 30.000 de euro. Cunoscatorii i-au studiat bijuteria cu atentie si au apreciat-o. Si pentru a fi cu adevarat aranjata ca la carte, Francesca nu s-a putut abtine sa-si scoata in evidenta decolteul, punandu-si  la gat un colier din aur alb cu briliante, si cu un smarald in mijloc.