Ea e câştigătoarea “Ie, Românie”- Transilvania – FOTO

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:26
Ea e câştigătoarea “Ie, Românie”- Transilvania - FOTO
Raluca Marini (18 ani), din Săsciori, judeţul Alba, a câştigat aseară finala “Ie, Românie” – Transilvania şi va reprezenta regiunea ei în marea finală a show-ului, care va avea loc la Bucureşti.

“Nu mă aşteptam să câştig, pentru că în concurs au fost foarte multe fete frumoase şi pricepute. Pentru mine, a fost o experienţă extraordinară”, spune Raluca.
Raluca Marini a cochetat o perioadă cu modelingul, este pasionată de fotografie şi o mare iubitoare de animale. De altfel, în gospodăria părinţilor ei, din comuna Săsciori, trăiesc laolaltă trei căţei, trei pisici, cinci papagali şi o broască ţestoasă. Tot aici, mama ei are o seră de flori, iar Raluca îi dă deseori o mână de ajutor la îngrijirea plantelor. La “Ie, Românie”, Raluca a demonstrat nu doar că este frumoasă şi talentată, ci şi pricepută la treburile gospodăreşti. A fost cea mai rapidă dintre cele şase finaliste la sfârnit porumbul (curăţatul boabelor de pe ştiulete).
“Raluca e o fată frumoasă, cu trăsături simple, faine, înaltă, harnică. Poate fi şi fata care face de mâncare, care poate ajuta în gospodărie, şi poate să nască şi trei-patru prunci, ca să ducă viţa mai departe”, spune juratul Nicolai Tand cel care, alături de Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi au ales câştigătoarea ediţiei.

De asemenea, cei trei juraţi veniţi special de la Bucureşti, au desemnat şi cea mai talentată localnică, Nicoleta Neagu (13 ani), din comuna Pianu, care a impresionat juriul cu un număr de… contorsionism şi a câştigat un premiu de 1.500 de lei.
Vineri seara, Căminul cultural din Săsciori a fost plin ochi cu oameni veniţi să admire cele mai mândre fete de la sat şi cei mai talentaţi localnici descoperiţi de Alina Puşcaş şi Cornel Păsat în Transilvania, patria jinarsului şi a mâncărurilor cu… multe calorii. După ce s-au luptat două zile cu ploaia, frigul şi noroaiele şi au bătut din poartă în poartă, prezentatoarea tv Alina Puşcaş şi coregraful Cornel Păsat, ajutoarele lui Mircea Radu, gazda show-ului, la această ediţie, au adus în etapa finală, în faţa celor trei juraţi, Cosmin Seleşi, Andreea Bălan şi Nicolai Tand, cele mai frumoase şase fete, dar şi cei mai talentaţi localnici din comunele Căpâlna, Pianu, Săsciori şi Sălişte.

După ce fetele au trecut prin mai multe probe – să vorbească în rime, să defileze cu un mieluţ în braţe, să danseze diferite stiluri alături de Andreea Bălan, să demonstreze că ştiu să facă tăiţei de casă, să arate ce talent artistic au şi să defileze în costume populare, juriul şi-a ales favoritele: Georgeta Petraşcu (18 ani), elevă, din com. Pianu, din echipa lui Cornel Păsat, şi Raluca Marini (18 ani), elevă, din com. Săsciori, din echipa Alinei Puşcaş.
Câştigătoare a fost aleasă Raluca Marini, care a primit un premiu de 5.000 de lei şi va veni la Bucureşti, unde va reprezenta Transilvania în marea finală „Ie, Românie”.