Ea e cea mai batrana membra Facebook si Twitter! (Poze)

Apropo.ro / 23.07.2009, 11:19
La 104 ani, Ivy Bean sta toata ziua pe retelele de socializare si a petrecut un weekend nebun cu o gasca de tineri

Dupa ce anul trecut un ziar britanic o prezenta ca fiind cea mai in varsta persoana care are cont pe Facebook, Ivy Bean, o englezoaica pusa pe sotii a hotarat sa isi faca un cont si pe Twitter si a iesit in oras cu amicii ei mai tineri.

Cu 5.000 de prieteni pe Facebook si inca 18.000 pe lista de asteptare, Ivy Bean a decis sa iasa din rutina cu ceva vreme in urma cand a postat pe Facebook poze cu ea si cei patru companioni, cu varste intre 73 si 90 de ani, cu totii traind in carucioare cu rotile.

Weekendul trecut, babuta a organizat o petrecere in Blackpool, la care a venit "motorizata", in scaunul cu rotile, insotita de cateva prietene ceva mai tinere (cu vreo 20 de ani).

La petrecere au venit si cateva zeci de tineri dornici sa o cunoasca pe viu pe batranica.

Distractia a fost maxima, Ivy Bean incumetandu-se la un moment dat sa bea dintr-o sticla de sampanie.

 

Dupa cateva ore petrecute la un ritm ametitor ea a recunoscut ca in vremea tineretii ei, asa ceva nu era de acceptat: "Daca ar fi aflat maica-mea ca ne distram in halul asta, ar fi luat-o razna".

Dupa ce petrecerea a luat sfarsit, Ivy a postat fotografii de la party pe Twitter, cei 23.000 de followeri ai ei fiind incantati de acest lucru.

Casatorita in 1936, ea isi aminteste ca prima data cand a fost in statiunea Blackpool s-a intamplat in 1941, dar de atunci totul s-a schimbat.

Plina de viata, Ivy Bean, care s-a nascut in 1905, cu 46 de ani inaintea producerii primului calculator recunoaste: "Iubesc sa fiu online!".