Ea e concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.08.2017, 09:57
Ea e concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu - FOTO
”Aventură cu 4 stele”, show-ul care le duce pe vedete într-o vacanţă atipică, în Grecia, vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatorii Antena 1. Una dintre participantele celei de-a treia ediţii a emsiunii este nimeni alta decât Angie Cobuţ, fosta concurentă de la ”Chefi la cuţite”, care a făcut senzaţie cerându-l pe Chef Cătălin Scărlătescu în căsătorie.

Angi are o poveste impresionantă. Ea trăieşte de foarte mulţi ani în Spania, unde a şi fost căsătorită cu un spaniol. A condus mai bine de zece ani de zile o mare companie, după care a luat decizia să demisioneze, dorindu-şi mai mult timp liber pentru a-şi trăi viaţa. În timpul ăsta a reuşit să-şi facă o casă minunată şi, în continuare, se ocupă de design interior, pe cont propriu.

Angie s-a făcut remarcată în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuţite”, după ce l-a cerut pe Cătălin Scărlătescu în căsătorie.  De fiecare dată când a avut ocazia, ea a declarat sus şi tare că unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus în această viaţă este să-l vadă pe Scărlătescu „om la casa lui”

Ardeleanca nu poate sta departe de lumea showbiz-ului şi, de data aceasta, este protagonista show-ului ”Aventură cu 4 stele”, unde are parte de cele mai neobişnuite provocări. Pusă mereu pe şotii, Angie dă savoare ediţiei din 28 şi 29 august, alături de Romică Ţociu, Şerban Copoţ şi Anca Dinicu. Se împrieteneşte cu grecii, mulge capre, face pe ospătăriţa şi cucereşte pe toată lumea prin felul ei de a fi extrem de energic şi pozitiv. Toate astea presărate cu accentul ei ardelenesc şi cu glume la tot pasul, fac ca Angie Cobuţ să fie îndrăgită foarte mult de colegii ei de aventură.

”Angie este super fată, de gaşcă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gaşca a fost super. O experienţă minunată toată Aventura cu 4 stele”, povesteşte Romică Ţociu.

Prin ce pereipeţii trec cei 4 protagonişti, Angie Cobuţ, Anca Dinicu, Romică Ţociu şi Şerban Copoţ şi cum faţă provocărilor în Perdika, Grecia, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni şi marţi, pe 28 şi 29 august, de la 20.30.