Ea e iubita lui Randi, Jo, fostă concurentă X Factor

Redacția / 26.07.2018, 15:30
Ea e iubita lui Randi, Jo, fostă concurentă X Factor
Jo, fostă concurentă X Factor, dezvăluite lucruri mai puţin ştiute despre viaţa ei personală, dar şi despre cea profesională.

Jo vorbeşte deschis despre relaţia deosebită pe care o are cu Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut de public drept Randi. Cântăreaţa susţine că nu s-au certat niciodată, tocmai pentru că este conştientă de importanţa sfaturilor lui.

”Am declarat noi la un moment dat că ne mai şi ciondănim, dar nu era la un mod negativ. Noi nu ne certăm. Chiar am stat şi ne-am gândit zilele astea, nu ne-am certat niciodată. Eu sunt o fată înţelegătoare, iar el este un tip foarte atent. Poate uneori este mai impulsiv, dar absolut niciodată nu face nimic rău intenţionat. Andrei are un mod direct de a-ţi spune lucrurile şi, dacă asculţi şi-ţi dai seama că acele lucruri sunt bune pentru tine, nu ai decât de câştigat”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni.

Mai mult, artista mărturiseşte că, de multe ori, în persoana lui Randi a găsit sprijinul de care avea nevoie, motiv pentru care nu se sfieşte să spună că el este ca un frate pentru ea.

”E o relaţie bună între noi, şi de prietenie, şi de înţelegere. Mi-a zis de multe ori că nu este bine să fac un anume lucru şi nu l-am ascultat. Iar apoi am mers la el, i-am zis ca avea dreptate şi mi-a oferit umărul să plâng pe el.  Este într-adevăr ca un frate pentru mine şi, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”, mai spune Jo.