Ea e motivul pentru care o prezentatoare TV de la noi a rămas fără logodnic?!

De: Nicoleta Nicolae / 18.03.2015, 08:58

Ea e motivul pentru care o prezentatoare TV de la noi a rămas fără logodnic?!
Sorin Mărcuş şi Florentina Opriş, se zvoneşte în lumea mondenă, nu mai formează un cuplu.


În decembrie, presa anunţa că Florentina Opriş e în al nouălea cer după ce a fost cerută în căsătorie. Postarea ei de pe Facebook demonstra că este din nou fericită: „Viaţa este frumoasă şi merită trăită! Mulţumesc lui Dumnezeu că există oameni dragi în jurul meu care mă iubesc şi mă fac să mă simt ca o prinţesă în fiecare zi”!.

Cu toate acestea, recent, a apărut vestea că prezentatoarea TV a rupt logodna de Sorin Mărcuş.

De altfel, el a şi fost văzut la diversele petreceri, la care este nelipsit, mai mult singur. Cu toate acestea, conform spynews.ro, omul de afaceri nu a avut timp să sufere prea mult după vedeta TV, el fiind, deja, implicat într-o nouă relaţie.

Iar aleasa este,se pare, Emilia Muşală, fosta iubită a compionului la motociclism, Cătălin Cazacu, o cântăreaţă tânără, frumoasă, plină de sex-appeal, alături de care a fost văzut, în repetate rânduri, plecând de la localul unde aceasta lucrează mai multe zile pe săptămână.

Având în vedere că în lumea mondenă se zvoneşte că Florinetina Opriş a luat decizia să pună punct relaţieie pe care o avea cu Sorin, iar că acesta ar fi făcut tot ce i-a stat în putinţă să o cucerească pe Emilia, motivele pentru care cei doi şi-ar fi spus ”Adio” sunt lesne de ghicit.