Ea e “Paris Hilton de România”! Cum arată în costum de baie moştenitoarea celui mai bogat om de la noi

Apropo.ro / 27.10.2014, 09:06
Ea e “Paris Hilton de România”! Cum arată în costum de baie moştenitoarea celui mai bogat om de la noi
Mezina celui mai bogat român este poreclită “Paris Hilton de România”!

Ioan Niculae este considerat, de către topurile de specialitate, cel mai bogat român, iar fiicele sale se pot lăuda deja cu averi impresionante. Moştenitoarele omului de afaceri sunt două tinere extrem de serioase: Anca şi mezina, Adina.

Dacă fiica cea mare lucrează în domeniul asigurărilor, Adina a preluat, la doar 25 de ani, frâiele afacerii tatălui său, fiind vicepreşedintele grupului InterAgro.

 “Mă ocup de mai multe proiecte din grupul Interagro, de la agricultură până la energie şi în special partea de trading. Nu mă văd făcând altceva. Asta îmi doream să fac de când eram copil. Nu e un domeniu de fete, dar de când eram mică eram pasionată de motoare şi de domenii care nu au neapărată legătură cu feminitatea”, a declarat Adina conform wowbiz.ro.

Tânăra este posesoarea unor maşini care valoreaza o avere: un Porsche portocaliu, un Ferrari roşu şi o maşină de teren. Când vrea să se deplaseze pe distanţe mai mari, are la dispoziţie un elicopter de 11 milioane de euro, dar şi un avion.

Deşi este vicepreşedintele unui grup evaluat la circa 1,2 miliarde de dolari, tânăra se pare că a cochetat, în trecut, şi cu modelingul.