Ea este cea mai mare fana Hello Kitty! (Poze)

Apropo.ro / 09.11.2011, 17:00
O mare fana Hello Kitty si-a blindat masina cu obiecte ce amintesc de acest personaj. Mai mult de atat, chiar nu exista!

Cea mai mare fana Hello Kitty este cu siguranta tanara din imagine, caci nici nu am vazut pana acum o persoana mai obsedata de acest personaj.

GALERIE FOTO

masina HK

La varsta adolescentei, tanara conducatoare auto ne prezinta masina personala, toata roz, cu accesorii ce amintesc de Hello Kitty.

Din pacate nu am reusit sa vedem cum si-a decorat tanara dormitorul, insa, cu siguranta, ca si acolo se regasesc cateva dintre piesele pe care le puteti admira in imaginile urmatoare.

masina HK

Asa cum unii pasionati de diferite lucruri isi orneaza masinile precum niste torturi, fie ca le imbraca in aur, in branduri, in blanuri sau alte nebunii, asa a simtit tanara ca este cazul sa isi exprime admiratia fata de personajul japonez.

masina HK

Hello Kitty este un personaj produs de compania japoneza Sanrio si infatiseaza o pisicuta asiatica, cu fundita roz, care este o copie imbunatatita a „kawaii” (perceptia femeii ca fiind animalica) ce apatine culturii populare japoneze.