Ea este femeia momentului, despre care vorbesc toţi steliştii!

De: Cătălina Matei / 28.11.2014, 09:28
Ea este femeia momentului, despre care vorbesc toţi steliştii!
Rochia pe care a purtat-o soţia lui Reghecampf la un eveniment monden, cu chipul antrenoruluipictat pe poale, a făcut furori în toată ţara.

Creatoarea acestei „opera” este Ana Novic, are 30 de ani şi, deşi e atât de talentată, nu vrea să fie numită designer.

Delia, Antonia, Nicole Cherry, Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Elena Gheorghe, Dana Rogoz, Neylini, Adina Galupa, Mellina, Aylin Cadîr, Minola, Majda Yolo sau Oana Mareş sunt doar câteva dintre vedetele care i-au trecut pragul atelierului de creaţie sau au purtat ţinute semnate de ea la evenimente mondene.

“Ar fi incorect faţă de clientele şi de colegii mei ca eu să mă numesc designer, din moment ce nu am făcut studii în acest sens şi nu ştiu să desenez! Toate creaţiile mele pornesc din minte, iar ideile se conturează direct pe materiale, în nici un caz pe o foaie de hârtie. Am făcut şcoala de croitorie, am studiat tipare şi am învăţat cum să dau naştere unei haine fără să fie nevoie să o schiţez mai întâi. Lucrez cot la cot cu doamnele croitorese. Nu pot să stau departe de maşina de cusut! Uneori o iau cu mine şi în vacanţe!”, a povestit pentru Click! Ana Novic.

Ana a realizat mai multe fotografii îndrăzneţe în care poartă creaţiile proprii.