Ea este fiica lui Costel Busuioc! Îi calcă pe urme tenorului. Pe scenă la X Factor

De: Cristiana Trifu / 22.09.2017, 14:36
Ea este fiica lui Costel Busuioc! Îi calcă pe urme tenorului. Pe scenă la X Factor
După ce tatăl său s-a lansat în lumea muzicală în urma unui concurs de talente, fiica lui Costel Busuioc urcă pe scena ”X Factor”, în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1, pentru a afla dacă poate duce mai departe numele tatălui său în domeniul artistic.

Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce în 2008 a câştigat concursul ”Hijos de Babel”cu vocea sa de tenor. În urma competiţiei, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-şi întreţine familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri şi a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

Între timp, Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpaţi”, încearcă să îi calce pe urme tatălui său şi, anul acesta, s-a înscris la audiţiile X Factor după ce a aflat de preselecţii de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”.
În vârstă de 18 ani, Maria este pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică şi s-a sfiit să îşi anunţe părinţii că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi

Ştefan Bănică Jr. ”Iniţial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunţat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun şi să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoţii”, a povestit Maria.   
În timp ce fiica sa va apărea în faţa juraţilor pentru a afla dacă are ce îi trebuie ca să îşi croiască drumul în lumea artistică, tatăl său este plecat în această perioadă într-un turneu de un an în Statele Unite ale Americii şi Canada. ”M-am obişnuit cu lipsa lui, am învăţat să am grijă de mine şi să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e şi prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emoţionată fiica lui Costel Busuioc.
Întrebată dacă ceea ce îşi doreşte este să calce pe urmele tatălui său, Maria Busuioc i-a cucerit pe juraţi cu răspunsul său: ”Aş vrea să îi calc pe urme, dar cu paşii mei”.

Cu toate acestea, Delia a fost cea care a sublinit faptul că fiica lui ”Pavarotti din Carpaţi” are o sarcină extrem de dificilă, având în vedere moştenirea tatălui său. ”Duce pe umeri povara tatălui, e greu să fii copilul cuiva care a demonstrat deja în muzică”, a precizat Delia.
Dacă a reuşit să îi impresioneze cât să obţină şi voturile lor şi să treacă de proba audiţiilor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediţie plină de emoţie a emisiunii X Factor.