Ea este fiica lui Kurt Cobain și Courtney Love

Apropo.ro / 21.08.2013, 15:00
Din dragostea nebună dintre artiștii Kurt Coabian și Courtney Love a părut Frances Bean Cobain, care a aniversat de curând 21 de ani.

Frances Bean Cobain a aniversat zilele trecute vârsta de 21 de ani. Spre deosebire de părinții săi, în special de mama sa – Courtney Love, Frances este o fire mai liniștită, și este vâzută rar în cluburi, discoteci și alte evenimente mondene.

bean si love

Bean alături de mama ei, în urmă cu ceva timp

Până în prezent am putea spune că Frances nu are nimic în comun cu mama sa, câreia i-a plăcut să fie mereu în centrul atenției, beată, drogată, goală și violentă.

bean

Bean

Una dintre dorințele lui Frances a fost aceea de a avea o casă și un logodnic până la 20 de ani. În octombrie 2011, ea a anunțat logodna cu vocalistul trupei de rock alternativ The Rambles, Isaiah Silva, care îi seamănă destul de mult tatălui ei decedat.

Împreună au achiziționat și o casă aproape de Los Angeles, pentru care au plătit 1,82 de milioane de dolari.

Bean si iubitul ei

Isaiah Silva și Bean

La o emisiune a lui Howard Stern, Courtney Love a făcut o dezvăluire pe care mulți nu o știau. Lui Frances i s-a oferit rolul principal în Twilight, pe când avea 13 ani, dar l-au refuzat pentru că i-ar fi distrus viața, după cum susține Courtney.

bean

Cele câteva tatuaje

Frances este artistă și model. A realizat un pictorial pentru Heidi Slimane extrem de plăcut. Îi place să deseneze, are câteva tatuaje dintre care unul are mesajul „Arta este soluția haosului„, nu îi place să iasă în evidență prin mult machiaj sau alte accesorii (cum face Love), vorbește puțin despre mama ei și are o privire extrem de pătrunzătoare.