Ea este fiica lui Nea Mărin – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 10:26
Ea este fiica lui Nea Mărin - FOTO
O nouă ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, le pune pe vedete în situaţii complet neaşteptate. CRBL, Ionuţ Ghenu, Vica Blochina şi Andreea Tonciu vor fi nevoiţi de data aceasta să se descurce în administrarea restaurantului de pe malul mării, fără ajutorul lui Nea Mărin.

”Asta a fost prima zi de când am preluat restaurantul şi nu sunt acolo. Am un eveniment foarte important. Sunt zece ani de când, în fiecare an, organizez Hora Satului, la Muzeul Satului.  De zece ani, eu cu Larisa organizăm acest eveniment. Larisa mi-a dat telefon cu două zile înainte şi mi-a zis: ‘tată, nu cred că mă pot descurca fără tine’. Aşa că am plecat imediat la Bucureşti. Ea nu ştia că voi merge, iar când am ajuns m-a luat în braţe şi nu-mi mai dădea drumul”, mărturiseşte Nea Mărin.

Şi pentru că administrarea unui restaurant o e sarcină extrem de complicată, Nea Mărin analizează foarte bine situaţia înainte de a desemna un responsabil în locul său.
”Vica a mai participat, Andreea Tonciu a fost la şi mai multe ediţii decât ea, pe Ghenu încă nu-l cunosc. Dar cel care mi-a dovedit până acum că este cu adevărat responsabil este CRBL”, îşi motivează Nea Mărin decizia.

Vestea însă nu a fost primită prea bine de CRBL, care se teme că nu se va descurca: ”Să fii manager de restaurant este foarte greu. De unde să ştiu eu cine e bucătar, ce meniu, ce preţ de meniu? Eu sunt nou în treaba asta”, se plânge CRBL.
Cum se va descurca acesta cu responsabilităţile care îi survin, dar şi cum va reuşi să-şi mobilizeze colegii, telespectatorii vor afla în cea de-a şaptea ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.