Ea este fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 08.11.2017, 12:27
Ea este fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D! - FOTO
Copiii celebrităţilor continuă să dezvăluie secretele părinţilor lor la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Dan Bittman, la Antena 1.

De această dată, la “Aici eu sunt vedeta”, celebrul portar Helmut Duckadam, supranumit „eroul de la Sevilla”, vine cu fiica sa cea mică, Julianne (9 ani), nonconformista interpretă Daniela Gyorfi o va avea alături pe Maria (6 ani), iar Nick, pe numele său real Nicolae Marin, fostul coleg al Deliei din trupa N&D, o va avea lângă el pe Andreea (10 ani). Fiecare echipă formată din părinte-copil va trebui să treacă printr-o serie de probe amuzante, în urma cărora cei şase participanţi vor demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alţii. Echipa câştigătoare va dona banii unor oameni care au nevoie de ajutor.

„Puţine emoţii există, pentru că te aştepţi la ceva neprevăzut, la lucruri trăsnite pe care ar putea să le spună un copil de nouă ani, dar cred că voi face faţă”, spune Duckadam.
“Am foarte mari emoţii. N-am dormit toată noaptea, gândindu-mă ce ar putea da din casă Maria. Cred că în această seară o să transpir vreo trei-patru kilograme”, adaugă Daniela.

“Am cele mai mari emoţii, pentru că ştiu că Andreea e foarte deschisă şi directă. Andreea nu minte”, spune Nick.