Ea este Hailie Jade, fiica rapper-ului Eminem (Poze)

Apropo.ro / 03.05.2012, 16:00
Fiica lui Eminem a crescut frumos și este o adolescentă în toată regula. Însă, Hailie Jade nu-i calcă pe urme tatălui ei.

Hailie Jade are 17 ani și este o adolescentă normală, dar și preferata tatălui Eminem – și-a tatuat chipul ei pe umărul drept.

GALERIE FOTO

Hailie Jade

Hailie Jade

În 2002, rapper-ul cânta despre iubirea ce i-o poartă acesteia. Astăzi, fetița de atunci a crescut frumos, dovadă fiind imaginile cu ea.

Eminem a încercat de-a lungul timpului să-și ferească familia de paparazzi, preferând o viață de familie discretă, mai mult pentru copii.

Artistul este tatăl a trei fete, dintre care doar Hailie Jade este biologică, dar asta nu l-a facut să le aprecieze pe celelalte două mai puțin. El le-a adoptat pe fetele iubitelor sale, chiar dacă proveneau din alte căsătorii.

Hailie Jade

Hailie Jade

Hailie Jade Mathers s-a născut în 25 decembrie 1995 și este fiica rapperului și a fostei soții a acestuia, Kimberley Anne Scott. Marshall Bruce Mathers III – alias Eminem – și Kimberley au divorțat în 2001.

Hailie Jade Mathers are o relație specială cu tatăl ei, sunt buni prieteni și confidenți și nu ratează nicio ocazie să vorbească pe Twitter.