Ea este Miss Hendrix, urmașa chitaristului Jimi Hendrix (Video)

Apropo.ro / 01.02.2013, 13:30
Ea este Miss Hendrix, urmașa chitaristului Jimi Hendrix (Video)
Ayla Gezmis, în vârstă de 10 ani, cântă atât de bine la chitară încât a fost poreclită Miss Hendrix și considerată o urmașă a lui Jimi Hendrix.

Talentul ei muzical la doar 10 ani i-au adus unei eleve din Marea Britanie aprecierea multor muzicieni. Își dorește să devină chitaristă de rock și exersează cât poate de mult.

Cântă la chitara electronică de la 8 ani, iar acum a ajuns să fie poreclită Miss Hendrix, după celebrul cântăreț Jimi Hendrix.

Îi adoră pe cei de la AC/DC și spune că s-a apucat de muzică din plictiseală. Părinții ei sunt uimiți de ea, la fel și profesorii de la școală.

Jimi Hendrix este considerat unul dintre cei mai mari chitariști rock din lume, și a reușit prin stilul său unic să influențeze majoritatea chitariștilor moderni. În anul 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor”.

Ayla merge la cursuri de chitară la Școala de Rock, și deși știe că instrumentul ei nu este unul specific fetelor vrea să demonstreze că și ele pot cânta la fel de bine precum o fac bărbații.