Ea este noua cucerire a lui Tom Cruise! E cu 25 de ani mai tânără – FOTO

Apropo.ro / 27.03.2017, 11:32
Ea este noua cucerire a lui Tom Cruise! E cu 25 de ani mai tânără - FOTO
Tom Cruise are o relaţie cu Vanessa Kirby, actriţa în vârstă de 28 de ani cunoscută din serialul "The Crown", iar cei doi se gândesc să facă un pas serios în relaţia lor pe care au menţinut-o în cel mai mare secret.

„Este uimit de farmecul şi de energia ei. Vrea că Vanessa să devină viitoarea doamna Cruise”, a spus, pentru Daily Mail, o sursă apropiată actorului.

Ce s-a întâmplat cu faţa lui Tom Cruise? ”Ce tragedie!”

Ei formau cel mai frumos cuplu de la Hollywood! Cum poate să arate fiica lui Tom Cruise şi Nicole Kidman

Presa britanică acordă atenţie deosebită intenţiilor lui Tome Cruise de a face din Vanessa cea de-a patra să soţie, o idee care nu-i dă pace de la moartea mamei actorului, Mary Lee Pfeiffer, în februarie anul acesta, la vârstă de 80 de ani.

O sursă apropiată a protagonistului seriei „Mission Impossible” a povestit că actorul este subjugat de farmecele britanicei, care joacă rolul prinţesei Margaret în serialul „The Crown” dedicat reginei Elisabeta a II-a şi difuzat de Netflix, şi s-a ocupat ca această să aibă un rol important în partea a şasea a producţiei de televiziune, scrie gandul.info.

Vanessa Kirby s-a născut la Wimbledon şi a studiat la Universitatea din Exeter. Ea şi-a început cariera că actriţă de teatru şi apoi a obţinut roluri secundare în producţii pentru marele ecran, precum filmul „Jupiter Ascending” alături de Milă Kunis şi Channing Tatum.