Ea este o păpușă umană, nu una gonflabilă! (Poze)

Apropo.ro / 19.04.2012, 14:20
Valeria Lukyanova este o mare vedetă în Ucraina... pe internet. A încercat din răsputeri să semene cu o Barbie și aproape a reușit.

Rusoaica Valeria Lukyanova nu a fost mereu o păpușă umană, așa cum o putem admira acum. De-a lungul timpului, Valeria s-a supus mai multor intervenții chirurgicale de înfrumusețare.

GALERIE FOTO

Valeria

Valeria, după operațiile estetice

Și-a „sculptat” corpul pentru a semăna cât mai bine cu Barbie, personajul perfect din lumea poveștilor. Viața ei s-a transformat. Trăiește ca o prințesă.

La doar 27 de ani, ucraenianca aproape că și-a atins scopul, acela de a fi perfectă, dar nu se va opri aici, pentru că își dorește și mai mult.

Valeria

Valeria în urmă cu 8 – 10 ani

Îi place să fie în centrul atenției și mult admirată de cei din jur, dovadă fiind și numărul mare de fani de pe Facebook. În prezent locuiește la Odessa. Tânăra a studiat la Institutul de Artă și Arhitectură.

A dorit să aibă mărimile unei păpuși, fără a se gândi la riscuri. Mijlocul ei măsoară 50 de cm.

Valeria

Așa arăta Valeria (s) odată și așa arată acum

Toate dietele și operațiile sale sunt completate de mult make-up cu gene false, lentile de contact, etc, dar și ținute baby doll și coafuri pe măsură, așa cum se cade pentru un astfel de personaj.