Ea este Selena Gomez de România!

De: Pusa Toader / 01.03.2012, 11:23
Ea este Selena Gomez de România!
Se pregăteşte o nouă apariţie fermecătoare în showbiz-ul autohton! Un nou “teen idol” care va lua cu asalt topurile muzicale, căci single-ul pe care urmează să-l lanseze la jumătatea lunii martie va fi cu siguranţă un adevărat succes!

Francesca Lucarelli este supranumită Selena Gomez de România, iar asemănările fizice sunt izbitoare. Ce-i drept, frumoasa româncă de origine italiană, are nişte picioare lungi şi frumoase pe care adevărata Selena Gomez şi le-ar fi dorit pentru a face senzaţie la braţul lui Justin Bieber!

Francesca LucarelliLa cei aproape 17 ani pe care îi are, Francesca nu este pasionată doar de muzică! Invaţă la un liceu cu predare în limba engleză, cunoaşte şi vorbeste la perfecţie patru limbi străine, joacă tenis, are o adevărată colecţie de medalii şi participă la olimpiade! Şi asta nu e tot! Francesca este plină de surprize, e o adolescentă talentata care ia lectii de canto şi îşi doreşte să ajungă să cânte într-o zi pe marile scene ale lumii! I se spune din ce în ce mai des că seamănă cu Selena Gomez. Uneori chiar o deranjează acest lucru, dar vă lăsăm pe voi, cititorii, să ne spuneţi care dintre ele două este mai frumoasă: Selena Gomez sau Francesca Lucarelli?

Şi-ar dori să cânte cu Rihanna sau alături de Bob Sinclair

Francesca Lucarelli are încredere în ea şi este convinsă că va reuşi să urce în topuri! Şi-ar dori să cânte alături de Rihanna sau David Guetta, dar îi plac şi Dj-ii Bob Sinclair sau Calvin Harris.

Francesca Lucarelli„De mică mi-a plăcut muzica şi mi-am dorit să-mi construiesc o carieră muzicală. Sunt convinsă că voi face treabă bună şi nu o să dezamăgesc! Sper să urc repede în topuri şi să ajung să cânt alături de Rihanna sau David Guetta. Dar îmi plac şi DJ-ii Bob Sinclair sau Calvin Harris. Ar fi un vis devenit realitate!”, spune Francesca Lucarelli. Cât despre asemănarea cu Selena Gomez, frumoasa adolescentă nu a avut prea multe de completat: „Nu mă deranjează, dar nici nu mă flatează! Cu siguranţă sunt mai bună decât Selena Gomez! Şi ceva mai înaltă!”, a spus frumoasa adolescentă.