Ea este soţia lui Sorin Brotnei! ”Discuţia a fost grea, e însărcinată în şase luni”

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 11:03
Ea este soţia lui Sorin Brotnei! ”Discuţia a fost grea, e însărcinată în şase luni”
Aflat în Madagascar, la filmările pentru ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, Sorin Brotnei a avut surpriza să găseasă un mesaj ascuns printre lucrurile sale.

Sorin Brotnei a găsit bileţelul împăturit cu grijă în bagajul său în prima seară în Madagascar, soţia sa gândindu-se probabil că va avea nevoie de o încurajare. ”Dragostea noastră, noi te iubim cel mai mult din lume, eşti totul nostru, tu eşti mândria noastră şi tot ce avem noi mai mare. Te aşteaptă acasă soţia ta şi Ivana”, i-a scris Ramona.

Bucuria făcută de aceasta i-a adus lacrimi în ochi lui Sorin Brotnei, mai ales că decizia sa de a pleca de acasă o perioadă îndelungată nu a fost deloc una uşoară. ”Discuţia a fost grea, soţia mea e însărcinată în şase luni. Nu pot să vorbesc cu burtica ei, dar soţia mea, pentru că mă iubeşte atât de mult, şi-a dorit ca eu să trăiesc asta”, a mărturisit artistul.

Începând de mâine, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cele trei triburi, unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând, vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice.  Cei 21 de concurenţi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.